Merkkihuolto- ja korjauspalveluita laatutyönä

Lakeuden Agrihuolto Ky:n ydintoimintaan kuuluvat maatalouden koneiden ja laitteiden huolto ja korjauspalvelut. Yritys on toiminut vuodesta 1992 alkaen maatalouskoneiden huolto- ja korjaustehtävien parissa.

Olemme Hankkijan  edustamien konemerkkien ja Wihurin sopimushuoltoyritys.

Nykyisten sopimushuoltotehtävien lisäksi olemme toimineet Sampo- Rosenlew Oy:n pitkäaikaisena yhteistyökumppanina leikkuupuimureiden huolto-ja korjauspalveluissa.

 

Huollot

Traktorit, puimurit ja muut maatalouskoneet ovat työkoneina kovassa käytössä. Kestävimmät ja laadultaan parhaimmatkin työkoneet vaativat huoltoa.

Määräaikaishuoltoja tehdään säännöllisin väliajoin. Valmistajat antavat usein työtuntimääriin perustuvia suosituksia määräaikaishuollon tarpeista. Kun huoltotoimenpiteet tehdään säännöllisesti, säilyy kone toimintakuntoisena ja koneen käyttöikä pitenee. Säännöllisillä huolloilla vältytään myös kustannuksiltaan isommilta korjaustöiltä ja huolehditaan koneen takuukelpoisuuden säilymisestä. Etenkin traktorit on syytä huoltaa vuosittain käyttömäärästä riippumatta.

Uusille koneille tehdään myös luovutushuoltoja, jossa tarkistetaan koneen käyttökunto.  Lisäksi teemme vaihtokoneiden kunnostusta ja varusteluasennuksia.  

 

Korjaukset

Maatalouden koneet voivat säännöllisistä huolloista huolimatta rikkoutua täysin yllättäen. Koneesta saattaa katketa remmi, vaihteisto jämähtää tai moottori vuotaa öljyä. Osaavat asentajamme sekä kattava varaosavalikoimamme mahdollistavat tarvittaessa ripeätkin korjaustoimenpiteet.

Asentajamme ovat kokeneita maatalouskonekorjauksen ammattilaisia, jotka työskentelevät nykyaikaisia työvälineitä ja laadukkaita merkkivaraosia käyttäen.

Käytössämme on myös kaksi huoltoautoa, joilla voimme tarvittaessa tulla paikan päälle ja pystymme hoitamaan pikaista apu vaativat korjaukset asiakkaan luona. Huoltoautot mahdollistavat sen, että työkoneet voidaan saada toimintakuntoon ja takaisin työhön ripeästi.

 

Lakeuden Agrihuolto Ky

Olemme maatalouskoneiden huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys. Teemme sopimushuoltoja ja edustamme Hankkijan- tuotemerkkejä.

Lisäksi olemme Wihurin John Deere- maatalouskoneiden sopimushuoltoyritys.

Palvelemme Seinäjoen Hyllykalliolta käsin asiakkaitamme noin sadan kilometrin säteellä.